Kuruluşundan bu yana 1.5 yıl geçen Peak Games, bu kısa süre içinde büyük başarılara imza attı. 1.5 yıl içinde 32 milyon kullanıcıya ulaşan Peak Games’in hedefi daha yükseklere ulaşmak. Peak Games, dünyanın en büyük 2 sosyal oyun şirketinden biri olmak istiyor.
Peak Games işini bilerek bu piyasada güzel yerlere yerleşmeyi başardı. Külürümüze, yöremize, çevremize uygun oyunlar yaparak bunu başardı. Önce kendine bir bölge belirliyor. O bölgeye göre oyunlarının içeriğini belirliyor.
Bizim Çiftlik, Okey gibi oyunlarla Türkiye, Arap Ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika’da başarılı olan Peak Games kendini yükseltmeye devam ediyor.
Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi Türklere oldukça ilgi gösteriyor. Bunu güzel bir düşünce ile birleştiren Peak Games, Türk oyunlarını satmak için Pazar olarak kendine buraları seçiyor. Başarılı da oluyor. Orta Doğu ve Afrika, Peak Games’in oyunlarına oldukça ilgi gösteriyor.
Peak Games’in aylık kullanıcı sayısı Avustralya, günlük kullanıcı sayısı ise İsveç nüfusu kadar. Geleceği parlak olan bu şirket amacı yolunda hızla ilerliyor.
Peak Games, ülkesine de çok oyun sevdirdi. Bunlardan biri de okey. Türkiye’nin yarıdan fazlası bu oyunu mutlaka oynamıştır. Ayrıca istatistiklere göre 3 milyardan fazla okey eli oynanmış.
Peak Games’in genel müdürü, aynı zamanda kurucusu olan Sidar Şahin:
“Şu anda Türk oyunları, tüm dünyada milyonlarca insan tarafından oynanıyor, Ortadoğu’da üretilen içerikler sayesinde bu bölgede milyonlarca dolar ekonomi yaratıyoruz. Peak Games’i kurarken hayalimiz bu bölgeden bir teknoloji şirketi çıkarmaktı ve bugüne kadar yapabildiklerimiz sadece gelecekte yapacaklarımız için bir platform. Peak Games, 1,5 senede ulaştığı 12 milyon günlük oyuncu sayısı ile dünyanın en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinden biri ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi oldu. Peak Games’in vizyonu, Türkiye’den bir dünya markası yaratmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu değişime ortak olmak isteyen herkesi de Peak Games’e çağırıyoruz” dedi.
Yorum Gönder